Bruiloft

Een trouwdag is een bijzondere dag waarin alles tot in de puntjes moet kloppen. Live muziek is een element wat op zo’n persoonlijke dag niet mag ontbreken. 

Amy Acoustic brengt akoestische livemuziek op maat en draagt zo bij om deze voor jullie speciale dag onvergetelijk te maken. 

Amy Acoustic bestaat uit zangeres Caroline Rutten, accordeonist Dirk Overbeek en gitarist Wies Knipping. Samen zorgen zij voor het creëren van een romantische of feestelijke sfeer tijdens uw bruiloft. 

Ceremonie

Een huwelijksceremonie is een intiem moment dat jullie als aanstaanden met elkaar delen, samen met jullie familieleden en vrienden. Doormiddel van live muziek kan dit speciale moment nog persoonlijker worden gemaakt.

Wij laten de muziek naadloos aansluiten op de ceremonie zodat het één mooi samenhangend geheel wordt: aankomst van de bruid/ bruidegom, tekenen en het vertrek van het bruidspaar en eventueel intermezzo’s.

U kunt verzoekjes indienen die wij passend en op maat zullen uitvoeren tijdens de ceremonie.

Feest

Tijdens een receptie of borrel is muziek een mooie toevoeging aan uw feest. Als akoestisch trio zorgen wij voor de juiste sfeer.

Zoekt u achtergrondmuziek, mag de muziek wat meer op de voorgrond of mag er zelfs gedanst worden? Met Amy Acoustic is alles mogelijk, wij spelen in op jullie wensen.

Amy Acoustic is geschikt voor alle gasten van jong tot oud. Ons brede repertoire bevat nummers binnen de genres pop, jazz en soul en varieert van oude klassiekers tot onbekende pareltjes en de nieuwste hits. 

foto: Lobke Roenhorst