Reviews

“De muziek was top, heel passend tijdens zowel de ceremonie als borrel. Onze wens om enkele liedjes buiten jullie repertoire om te laten instuderen was mogelijk en mijn broer kon ook op trompet bij jullie aansluiten. De combi van de diverse instrumenten maakte alles heel stijlvol, niet cheesy, juist heel verfrissend. We konden swingen en ontroerd raken. We zijn in onze zoektocht geen ander bandje tegengekomen zo origineel als Amy Acoustic. En zo was het in de praktijk ook, precies wat we wensten. Het maakte onze bruiloft een nog mooiere herinnering!”

Bruiloft, Loes & Jont

“Amy Acoustic was perfect als afsluiter van ons zakelijk congres met diner. Het is altijd de vraag hoe de gasten reageren, maar de band voelde het perfect aan en speelde nummers die goed pastte bij de sfeer!”

Borrel, afsluiting zakelijk congres

“GEWELDIG trio, heel erg muzikaal. Verrassende combinatie van accordeon, gitaar en zang. Zij hebben alle drie met hun eigen talent ons feest op een bijzondere wijze voor ons extra speciaal gemaakt. Midden in het bos met heerlijke jazzy pop- muziek , keuze uit een groot repertoire en ook het prachtige chanson “Voila” gezongen door Caroline. Top!! Wij hebben genoten!!”

25 jaar getrouwd feest, Anke & Leo

Tijdens het NVvA symposium heeft Amy Acoustic op beide ochtenden bij de ontvangst van de deelnemers opgetreden. Hierdoor kwamen de deelnemers al meteen bij binnenkomst in een feestelijke stemming. Leuke nummers, maar niet te nadrukkelijk aanwezig waardoor gezellig bijkletsen ook nog prima mogelijk was. Met name een compliment aan zangeres Caroline; ondanks het vroege tijdstip was ze heel goed bij stem!

Symposium, Nederlandse Vereniging voor Arbeidshygiëne

Samen met Wies (op gitaar) heeft Caroline de ceremonie op ons huwelijk heel persoonlijk gemaakt. Wij kozen zelf de liedjes die wij op dat belangrijke moment graag wilden horen. Eén nummer stond nog niet op hun playlist, maar ze hebben ervoor gezorgd dat ze dit lied toch konden spelen toen wij met ons gezin naar binnen liepen, heel erg bijzonder.
Zo intiem en ingetogen als ze de ceremonie maakten, zo vrolijk maakten ze onze receptie! Met Dirk erbij op de accordeon werd het een feestje. Hun muziek is heel gevarieerd en ze staan open voor wensen en ideeën. Wij kijken terug op een geweldige dag

Bruiloft, Sabine & Roland

Caroline en haar gitarist hebben bij onze ceremonie de muziek verzorgd. Wat een prachtige stem heeft Caroline. Wat kan zij fantastisch zingen, wow!
Zij en haar gitarist hebben ons en de gasten echt ontroerd. Van te voren goed doorgenomen welke nummers we wilden en welke sfeer gewenst was. Mooie bijdrage aan onze ceremonie, wat het echt compleet maakte.
Later bij de borrel heeft Caroline ook nog voor ons gezongen en schoof ook nog de accordeonist erbij voor een heerlijk gezellig sfeertje.
Hartstikke bedankt!

Bruiloft, Marta & Tim

De muziek maakte de dag echt onvergetelijk. Jullie brachten de sfeer tot een ongekende hoogte. Het totaal plaatje was helemaal af! En wat een prachtige stem…

Bruiloft, Ingrid & Kees